Restaurant Kolvig by Skovmose tilbyder en unik gastronomisk oplevelse i en af Ribes mest charmerende beliggenheder. Denne aften kan gæsterne nyde en udsøgt tre-retters menu, der starter med en Bouillabaisse a la Kolvig, hvor sild spiller hovedrollen.
Til hovedret serveres "Den glade danske grisebasse" med rødbeder, rosenkål, grønkål og en lækker sauce Robert tilsmagt med appelsin. Aftenen afrundes med en flamberet pandekage serveret med regnbue-is.
Spis på en af Ribes flotteste beliggenhederKolvig by Skovmose er placeret i den gamle købmandsgårds cikoriefabrik, med en betagende udsigt til Ribe Å, den charmerende Skibbro og National Park Vadehavets begyndelse. Når vejret tillader det, kan maden nydes på den sydvendte solterrasse.
Dansk-nordisk med franske elementerRestauranten fokuserer på det danske og nordiske køkken, med elementer fra det klassiske franske. Med en stærk mad-ideologi og værdier, sikrer Kolvig by Skovmose altid mad af høj kvalitet, lavet fra bunden.
Kolvig Gaards historieDen historiske købmandsgård fra 1600-tallet, der nu huser Kolvig by Skovmose, har gennemgået mange forandringer. Efter en omfattende renovering i 2001 står den som en perle midt i Ribes gågade.
Praktisk information
Dato: Lørdag den 22. februar 2025
Sted: Kolvig by Skovmose, Mellemdammen 13, 6760 Ribe
Entré: 125-399 kr
Arrangør: Gastro Week i samarbejde med Avisfordele og JFM
Bemærk: Billet skal fremvises på dagen. Kontakt restauranten for vegetarisk/vegansk alternativ senest 12 timer før ankomst på tlf. 41823727.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her