Den 1. februar 2025 inviteres alle til at opleve Vadehavets storhed og smage på havets delikatesser - østers - direkte fra deres naturlige omgivelser ved Mandø. Turen, som har en maks. deltagelse på 20 personer, giver en unik mulighed for at lære om områdets dyreliv og de betingelser, naturen byder på.
Udforskning af østersbankerneVi starter turen fra Mandø Kro og bevæger os ud til østersbankerne. Undervejs vil der være mulighed for at grave sandorm og fange levende rejer, hvis årstiden tillader det. Efter ca. 2 km når vi østersbankerne, hvor vi indsamler østers og nyder dem med et glas boblende champagne, som åbnes med sabel.
Praktiske forberedelserDeltagerne opfordres til at klæde sig efter vejret, med minimum gummistøvler og gerne vaders. Handsker, en sæk til indsamling af østers, og champagneglas vil blive udleveret. Der medbringes også champagne (med og uden alkohol), champagnesabel og østersknive.
Efterfølgende tilberedning på Mandø KroEfter lørdagsturen er der mulighed for at tilberede og gratinere østers med en østerentusiast ved Mandø Kro. Der er også mulighed for overnatning på Mandø i forbindelse med turen.
Praktisk Information
Dato: Lørdag 1. februar 2025
Tid: Kl. 10:30
Sted: Mandø Kro, Mandø Byvej 26, 6760 Ribe
Entré: 250-375 kr
Kontakt: Benny Thomsen, benny@mandoevent.dk, 23255375
Mødested: Mandø Kro
Mulighed for at følges fra fastlandet til Mandø, kontakt Benny Thomsen.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her