Politiets undersøgelser foreløbigt afsluttet i Ribe Å efter fund af død person

Profilbillede
dato

Nu afventes resultat af undersøgelser for at fastslå identitet.

Syd- og Sønderjyllands Politi  har nu afsluttet de foreløbige undersøgelser i Ribe Å, efter en død person blev fundet i åen fredag.

 

Politiet modtog anmeldelsen fredag klokken 7.51, hvor en medarbejder fra kommunen var i gang med at tømme et grødefang i åen og i den forbindelse fandt en afdød person.

 

Med assistance fra Beredskabsstyrelsen og dykkere fra Forsvaret har politiet fredag, lørdag og søndag undersøgt området ved grødefanget samt søgt i åen efter effekter, der kan belyse sagen.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder fortsat på at identificere den afdøde person, så pårørende kan underrettes. En række nærmere undersøgelser af det fundne går nu i gang, og der kan gå flere uger, før resultaterne foreligger derfra. Der er fortsat intet, der tyder på, at der ligger en strafbar handling bag dødsfaldet.

 

Det kan ikke udelukkes, at det bliver nødvendigt at foretage yderligere undersøgelser i området ved og i Ribe Å. Såfremt det bliver aktuelt, melder Syd- og Sønderjyllands Politi det ud.

 

Vi har i øjeblikket ikke yderligere kommentarer til sagen.
Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi