Studiejob: Juridisk arbejde inden for digitalisering og kunstig intelligens

Profilbillede
dato

Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant juridisk erhvervserfaring inden for digitalisering? Er du nysgerrig på nye digitale teknologier, herunder kunstig intelligens? Motiveres du af samarbejde med lun humor og tårnhøj faglighed? Så er du måske vores nye kollega.

Din kommende arbejdsplads PAC (Projekter, Analyse og Compliance)
Kontorets formål er at understøtte forretningsudvikling af personbeskatningen i Danmark gennem egenudviklede it- og dataprodukter, hvilket vi gør ved brug af spændende teknologier som fx kunstig intelligens (AI/Machine Learning) og procesautomatisering.

Vi har brug for dine kompetencer til at hjælpe med at indfri potentialet, så vi kan accelerere fremtidens skatteadministration til gavn for vores fælles velfærdssamfund. Dit arbejde vil bestå af varierende arbejdsopgaver, der tilpasses dit faglige niveau.

Du bliver en del af et forholdsvist nyt kontor, der er præget af nytænkning, kontinuerlig metodeafprøvning og stor entusiasme, og vi sætter stor pris på din faglighed og evner til at bygge bro mellem juraen og teknikken. Du bliver omgivet af dygtige kollegaer til at oplære og sparre med dig.

Vi bestræber os på at arbejde interessebaseret, så du vil være med til at definere din opgaveportefølje, som afhængigt af dine kompetencer og erfaring vil udvikle sig over tid. Vores opgaver er sjældent lige til, så vi forventer at kunne udfordre og udvikle dig kontinuerligt.

Dine arbejdsopgaver:

  • Bidrag til juridiske tekster om compliance, informationssikkerhed og databeskyttelse
  • Journalisering og vedligehold af compliancedokumentation
  • Udarbejde undervisningsmateriale om compliance
  • Udarbejde og skrive beslutningsoplæg
  • Kvalitetssikring af juridiske dokumenter
  • Øvrige ad hoc-opgaver ift. dine kompetencer
Interesse for digitalisering af den offentlige forvaltning i en juridisk kontekst
Du er stud.jur., stud.merc.jur. eller tilsvarende og har mindst et år tilbage af dit studie.

Du har interesse for forvaltningsret, GDPR og informationssikkerhed i kombination med nysgerrighed på nye digitale teknologier. Du er en dygtig skriftlig formidler, der kan omsætte komplekse emner til en kortfattet, klar tekst med rette detaljeniveau. Du kan balancere at arbejde både selvstændigt og tværfagligt om dine arbejdsopgaver.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og stor fleksibilitet i hverdagen. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og den tilrettelægges, så det passer bedst muligt med dit studie. Der vil være mulighed for yderligere fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder. Du får et arbejde med grundig oplæring og faglig sparring med særdeles gode kollegaer, der kan udvikle dine kompetencer. Du får kendskab til GDPR, forvaltningsret og informationssikkerhed i en offentlig udviklingskontekst. Vi har fokus på at sikre høj trivsel i kontoret, herunder sikre og styrke vores gode kollegaskab og balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Vores kultur er uformel og åben, og vi har en stærk læringskultur med afsæt i videndeling og løbende, gensidig sparring.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis eller udskrift af karakterer bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 5. august 2024.

Vi forventer at afholde løbende samtaler i uge 33 og 34. Tiltrædelse pr. 1 september 2024 eller efter aftale.

Spørgsmål besvares gerne af souschef Kristina Adrian König på telefon 72 37 78 95. Grundet sommerferie besvares spørgsmål fra 1. august 2024.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Sorsigvej 35, 6760 Ribe.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Ribe, Sorsigvej 35, 6760 Ribe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6073152

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet