Wolt kommer til Ribe!

Foto: Wolt.
dato

Tirsdag den 25. juni bliver Ribe føjet til det hastigt voksende dækningsområde, som Wolt leverer til på tværs af hele Danmark, og kommunikationschef i Wolt Mikkel Tofte ser frem til udvidelsen i det sønderjyske:   

"Vi glæder os til at tilbyde indbyggerne i Ribe hurtig levering fra byens butikker og restauranter. I Ribe kan vi præsentere et bredt udvalg fra starten. Det er vores erfaring, at kunderne sætter pris på, at der er meget at vælge imellem. I 2023 åbnede vi for levering i 30 danske byer, fra Holbæk til Holstebro, og det gik over al forventning. Danskerne overalt i landet har et ønske om at spare tid i hverdagen, og her kan Wolts koncept være en stor hjælp, fordi alt fra morgenbrød til værtindegave, dagligvarer og aftensmad kan leveres på bare 30 minutter. Det ønske er vi overbeviste om, at indbyggerne i Ribe også har,”

Kan hjælpe de lokale forretninger   
For mange virksomheder er det blevet afgørende at være til stede både fysisk og digitalt. Og det kan være en god forretning at komme på Wolt. Tal fra Wolt viser, at 91 procent af alle ordrer via Wolt er supplerende salg til forretningen.   

“Vi håber selvfølgelig at kunne bidrage til, at butikker og restauranter i lokalområdet kan nå ud til endnu flere, end de allerede gør. Wolt kommer til Ribe med tilbud til dem om at være en del af platformen eller blot tilkøbe leveringen som en service kaldet Wolt Drive. Det giver butikkerne stor frihed til selv at vælge, hvordan de vil tilgå det digitale og samtidig tilbyde kunderne en hurtig levering, der kan følges live via Wolts app”, fortæller Mikkel Tofte.  

Interessen for at være kurérpartner hos Wolt er stor, og man håber derfor, at mange i Ribe vil være med. Som kurérpartner bestemmer man selv, hvor og hvornår, man vil levere, og om det skal foregå på cykel, scooter eller i bil.

Kilde: Wolt
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.